Simboluri Reiki – Cho Ku Rei

Suntem invadati la tot pasul de simboluri. Cifre, litere, alfabete, semne zodiacale, simboluri chimice, semne de circulatie…  Functie de domeniul in care sunt folosite, simbolurile reprezinta ceva si indica ceva. Simbolurile Reiki indica o anumita vibratie a energiei, un anumit mod de folosire. La inceputuri, in scolile Reiki simbolurile se desenau pe hartii si erau la dispozitia elevilor pe perioada in care isi faceau practica, fiind arse la final. Ulterior s-a decis publicarea simbolurilor, dupa ce unele dintre ele au fost transmise in mod eronat. Simbolurile Reiki nu se pot utiliza pentru a face rau, fiind “programate” si orientate spre a face bine. Simbolurile Reiki trebuiesc activate, neactivarea lor conducand la ineficienta.

Cho Ku Rei este cel mai puternic simbol din Reiki si este utilizat pentru a crea un spatiu de protectie in jurul persoanei pentru care se activeaza. Daca te simti amenintat de persoanele din jurul tau sau esti inconjurat de energie negativa, iti poti imagina ca te afli intr-un labirint creat de imaginea tridimensionala a spiralei Cho Ku Rei iar energia Reiki va crea un spatiu de protectie in jurul tau.  Atunci cand se vrea golirea de energie a unui loc sau spatiu se poate aplica simbolul Cho Ku Rei inversat. O infectie se poate trata eliminand energia din organismul bolnav, ajutand la distrugerea virusilor sau a bacteriilor raspunzatoare de infectie.

In imaginile de mai jos va prezint cele doua simboluri Reiki ale puterii Cho Ku Rei si Cho Ku Rei inversat, realizate prin tehnica String Art, acestea putand fi achizitionate/comandate in sectiunea comerciala a site-ului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.